Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Uudised

Chun an eipidéim a throid, sealaíocht teasa Huayuan Havepur
Vabastusaeg: 2020-07-28 17:07:17  Löögid: 22

Viimasel ajal " Epideemia järgne ajastu " Kui epideemia on järk-järgult vaibunud, on olnud märke äkilisest naasmisest.Välisriikidest, kus on üle kümne tuhande uue juhtumiga iga päev, kirdesse, Pekingisse, Xinjiangi, Hong Kongi ja muudesse kohtadesse riigis, on taas puhkenud uus hoog.Keerulised ja muudetavad kodu- ja välismaa keskkonnad on taas silmitsi epideemia põhjustatud tõsiste testidega.

pexels-photo-4108266.jpeg

Uue südame-veresoonte kopsupõletiku epideemia (juuli 24) reaalajas avaldatud andmete kohaselt on Hiinas kinnitatud juhtumite arv jõudnud 1000-ni.Samal ajal on kinnitatud juhtumite arv välismaal jõudnud viie48-miljonini ning kinnitatud juhtumite kumulatiivne arv välismaal on ületanud 15.57 miljonit.Näiteks, milline kohutav arv!

640.jpg

Vastavalt reaalajas statistika süsteemi avaldatud Johns Hopkinsi Ülikool Ameerika Ühendriikides, alates juuli 22, Ida Aeg, Ameerika Ühendriigid, mis on keset keerise epideemia, on hiljuti diagnoositud rohkem kui 56,000 juhtudel ja lisatud 1,330 uusi surmajuhtumeid ühe päeva jooksul.Positiivne määr juulis peaaegu kahekordistus alates juunist.


Enne epideemia lõppu, mida mõjutab uue krooni pneumoonia epideemia jätkuv levik üle kogu maailma, on vajadus maskide järele nii kodu- kui ka välismaistel turgudel jätkuvalt suurenenud, mis on hoidnud " Maski äri " Kohe tuleb.

微信图片_20200525153331.jpg


Hiina kui " Maailma tehas " Ta tootis epideemia ajal jõuliselt maske ja müüs neid suurtes kogustes üle kogu maailma.Maskide tootmismaht on kasvanud rohkem kui 20-miljonist päevas enne epideemiat üle 20,000-ni päevas epideemia alguse ajal, mis on hetkega kasvanud kümme korda!Hiina&35;39;s mask tootmise võimsus on antud pealkiri " Maailm nr 1 " Kuid sellest hoolimata on maskid tarbitavad, üleilmne nõudlus maskide järele on liiga suur ja ta seisab endiselt silmitsi suurte väljakutsetega, et täielikult rahuldada turu nõudlust.


Huayuan on tõstnud purjed üldise sõja jaoks. " epideemia "

Shenzhen Huayuan. HaverpurName Medical Technology Co., Ltd. (nimetatakse järgmiselt: " Huayuan Youpu. " on täielikult Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd. omanduses oleva tütarettevõtjana keskendunud tootmisele, R & D ning meditsiinilise ja igapäevase vajaduse müük.See on kõrgtehnoloogiline ettevõte, mille tooted hõlmavad meditsiini ja tervishoidu, isiklikku hooldust, koduhooldust, ema- ja lastehooldust ning muid valdkondi ning millel on oma " HaverpurName " brändi.

环球-公司-15_看图王.jpg  

Kuna peamine arendamise projekti " Huayuan. HaverpurName " Maskid, grupp on andnud täielikku investeeringutoetust.Nüüd on seal 2,500 ruutmeetrid puhastest ja tolmuvabadest töökodadest 100,000 ruutmeetritest, 120 ruutmeetritest puhastest kontrollruumidest 10,000 ruutmeetritest ja rohkem kui 10 automaatseadmete tootmisliinidest.Mis puutub steriilsete meditsiiniseadmete tootmise riist- ja tarkvaratingimustesse, siis tekib iga päev umbes miljon maski.

1DX21913.jpg

" Huayuan Haverpurvietnam. kgm " omamaine kõrgtehnoloogiline ja kõrgelt automatiseeritud meditsiinikaitsevahendite tootmistehnoloogia ja tehnoloogia ning pakub klientidele paremaid teenuseid ja kvaliteetseid tooteid täieliku kvaliteedi tagamise süsteemi ja tänapäevaste juhtimismeetodite abil.


Seni on kõik tooted toodetud " Huayuan. HaverpurName " on saanud riikliku autoritaarse testimise organisatsiooni tootmisloa ning on saanud õiguse müüa nii kodumaal kui ka välismaal.


Näiteks toidu- ja ravimiameti meditsiiniseadmete tootmise litsents, T/CTCA 7-2019 standardsertifikaat ühekordseks kasutamiseks mõeldud maskide jaoks ning Toidu- ja Ravimiameti (Food and Drug Administration) väljastatud ühekordseks kasutamiseks mõeldud meditsiinimaskide registreerimistunnistus, mis vastab YY.T 0969-2013 ja Nelsson129179-S01 standarditele Etc,Meditsiinilised kirurgilised maskid on saanud registreerimise ja sertifitseerimise Hiina Toidu- ja Ravimiametilt ning KN95 maskid on läbinud SGS EN149-2001, GB2626-2006 testimise kvalifikatsiooni jne.

自资质图.png

Samal ajal, Haverpur, kui oma kaubamärgi " Huayuan. HaverpurName " rakendab " saatuse ühendus " Euroopa Liidu " Üks maailm, üks Maa " keskendutakse kodu- ja välismaistele ning käivitatakse täielikult interneti- ja offshore-levikanalid, näiteks Online Device platvormid, nagu Alibaba International Station, 1688, Global Alliers Network, Pinduodeo, jne, et teha koostööd paljude ravimitega, mis on välja lülitatud, et aidata üha enam inimesi kaitsta oma tervist, ületada raskusi;ja kasutada praktilisi meetmeid, et võidelda üleilmse epideemia aidata kaasa missiooni.


Epideemia ei ole veel lõppenud ja kaitsetööd ei saa ikka veel lõdvendada.Tulevikus on " Huayuan. HaverpurName " Liituvad alati eliitteadusuuringurühmaga, et järgida kvaliteetset arendussuunda, aktiivselt praktiseerida sotsiaalset vastutust, jätkata tervishoiuteenuste projektide süvendamist ja laiendamist ning jätkata maskide järkjärgulist ajakohastamist. Kvaliteet toob Hiinale ja kogu maailmale rohkem professionaalset tervisekaitset.


Ma loodan, et epideemia vaibub niipea kui võimalik, liikugem koos edasi, Hiina, tule nüüd!Tule, maailm!

Eelmine: Huayuani üldised maskitooted on ...

Järgmine: Tagann dúshláin um chosc eipid...